Hebben we dat niet allemaal, een druk weekend?

De hele week kijk je uit naar de vrijdag waneer je de deur van je werk achter je dichttrekt of slaat en je met een blij gevoel richting huis gaat om gedouched en wel de boodschapjes of de klusjes te doen.

Dit weekend was een leuke drukke. Zoals beloofd was ik druk voor m’n maatje Dick die een nieuw ‘projectje’ had bedacht om zijn schouders onder te zetten. Ik beloofde hem te helpen met het opzetten van een eerste wordpress website voor zijn muziekarchief, en zo geschiedde..

Zoals menigeen weet is Kampen een echte muziekstad. Of het nou gaat om een band, een koor, orkest of solozanger, Dick heeft het straks allemaal uitgezocht, geranschikt en gedocumenteerd. Neem maar eens een kijkje op muziekarchiefkampen.nl en laat even weten wat je er van vind in een reactie op de betreffende website. Zodoende weet Dick ook dat hij het niet voor niets doet!
Dat het muziekarchief kampen nu al een succes is blijkt uit de vele reacties die Dick krijgt op de facebookpagina van het project.

 

434,55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *