Cool Moves Volleybal Reflex Kampen

Al geruime tijd bied Volleybal vereniging Reflex Kampen voor de jeugd het zogenaamde Cool Moves Volleybal (CMV). Dit type volleybal is speciaal voor kids van 6 jaar tot en met 12 jaar ontwikkeld. Via verschillende niveaus kan de jeugd op een leuke manier, stapsgewijs kennis maken met volleyballen.

reflexCMV kent 6 niveaus die samen een uitgekiende methode vormen. Een methode die per niveau uitgaat van wat haalbaar is voor een gemiddeld kind van een bepaalde leeftijd. Cool Moves Volleybal kent vele voordelen, zo is het spel meer ontwikkeld vanuit de gedachte- en belevingswereld van het jonge kind en straalt veel beweging en dynamiek uit. Cool Moves volleybal is een volwaardig balspel, dat al in de middengroepen van het basisonderwijs kan worden geïntroduceerd (vanaf groep 3/4). Kinderen ontdekken spelenderwijs volleybal op jonge leeftijd.

Wanneer een vereniging met de jeugd Cool Moves Volleybal speelt dan is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen. Er worden door het jaar heen samen met andere verenigingen CMV toernooien georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op www.reflexkampen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *